top of page

YoungVoices stopt, nieuwe koers onder Venlo Young.

Beste, lieve, zorgzame fans en alle anderen die ons een warm hart toedragen,

Een tijd geleden is het bericht naar buiten gekomen dat er een nieuwe organisatie is opgestaan in Venlo, namelijk Venlo Young. Samen met deze organisatie zijn wij gaan kijken naar mogelijkheden om uit te groeien tot een begrip in Venlo.

Tot op heden is dit nog niet gelukt, hierdoor zijn een aantal moeilijke gemaakt wat betreft YoungVoices. Per 01 januari gaat jongerenfaciliteit Jacx terug naar de gemeente Venlo, wat inhoudt dat voor die tijd een sleuteloverdracht zal zijn en Jacx, wellicht voor goed, zijn deuren sluit. Als YoungVoices zijn we uiterst dankbaar voor alle kansen, ontwikkeling en shows die we daar hebben gehad.

Met dit bericht valt het dan ook moeilijk om te moeten vermelden dat YoungVoices, althans in zijn huidige hoedanigheid na ons afscheidsconcert op 09 december in JACX niet meer zal terugkeren per 01 januari 2018.

Voorzitter Dennis Miaskowski zal de overstap maken naar Venlo Young om daar volledig de focus te leggen op de ontwikkeling van Venlo Young met in het achterhoofd de volledige muziek-discipline. Onder deze muziekdiscipline valt ook een (nieuwe) evenementenorganisatie als YoungVoices, daar zal iemand het voorzitterschap overnemen, zodat Dennis Miaskowski focus kan leggen op de algemene muziekdiscipline. Hoe dit er precies uit gaat zien zal komende weken worden bekeken. Zodra hier nieuws over is, zal dit te lezen zijn op de Facebookpagina van Venlo Young. Op 09 december is er natuurlijk een afscheidsconcert, waar iedereen welkom is, er zal deze dag gratis toegang zijn. UIt de grond van ons hart willen we alle bewonersondersteuners, gemeente Venlo, vrijwilligers, artiesten en bestuursleden heeel heeel erg bedanken, We hopen jullie allemaal nog te zien op 09 december.

Tot ziens!


Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page